Nar Belediyesi'nden Temiz Çevre Uyarısı

Nar Belediyesi'nden Temiz Çevre Uyarısı

Nar Belediyesi tarafından "Temiz Çevre Sağlıklı Toplum" projesi kapsamında kasaba içerisinde bulunan tüm mahallelerde çöp konteynerlerini yeniledi. 

Daha temiz Nar, daha Temiz bir gelecek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Nar Belediyesi vatandaşların istek ve taleplerini yerine getirerek eski Çöp varillerin yerine yeni Çöp konteynerları almasına rağmen, zamansız çıkartılan ve konteynera atılmayan çöplerin kedi ve köpekler tarafından dağıtılarak içinde bulunmuş olduğumuz pandemi döneminde çevre ve görüntü kirliliği oluşturuyor.

Nar Belediyesinden 'Temiz Çevre, Sağlıklı Toplum' Projesi

Konuyla ilgili Nar Belediyesinden yapılan açıklamada, Nar Belediyesi olarak yaşam standartlarına uyumlu, toplum ve çevre sağlığı açısından etkin bir temizlik hizmeti sunmak ve yürütmek için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, “Çevre temizliği çalışmaları kapsamında çöp konteyner eksikliği bulunan mahallelere çöp konteynırları yerleştirdik. Eskiyen çöp varillerinide kaldırarak yerlerine yenisi ile değiştirdik. Kasabamız daha temiz bir görünüme kavuşması ve vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri açısından temizlik konusu her zaman Nar Belediyesi’nin öncelikleri arasında yer almaktadır.” ifadelerine yer verildi.

"Lütfen Çöplerinizi Yere Atmayın"

Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik vatandaşlara, ‘çöpleri yere değil konteynıra atın’ uyarısında bulundu.

Nar Belediye Başkanı Özçelik'te yaptığı açıklamasında, kasaba genelinde hijyen şartlarının iyileştirilmesini ve kötü koku ve görüntünün ortadan kaldırılması gerektiğini ifade ederek, "Mahallelerimizi temiz, kendi hoş güzelliğiyle çevremize sunabilmemiz amacıyla sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi ile güvenli çöp toplama sistemini oluşturmak için yeni çöp konteynerlerini mahallelerimizin kullanım noktalarına teslimini gerçekleştirdik" diye konuştu.

Konteynerler Dışına Çöp Atana Ceza...

Nar kasabasında;bazı vatandaşların çöplerini çöp konteynırlarının dışına atarak çevreyi kirletmesi üzerine uyarıda bulunan Başkan Özçelik,bu konuda vatandaşlardan da daha duyarlı olmalarını istedi.

"Elbirliği ile sorunların üstesinden gelmenin zor olmayacağını ve bu hussusda vatandaşlarımızdan Çevre ve İnsan sağlığı için daha hassas olmalarını isteyen Başkan Özçelik, konteynır boşken çöpleri dışarıya bırakan kişilere para cezası uygulanacağını da belirtti.