Ali ERDOĞMUŞ
E-BELEDİYE
Kullanıcı Adı

Parola

110 m. Uzunluğunda menfez yapımı :

Kasabamız Genççayı mevkiine 2.50 m. Yükseklik, 3.00 m. Genişlik ve 110.00 m.uzunluğunda  Bir menfez yapılarak selden dolayı yolun bozulması önlenmiş ve Kasabamıza emniyetli giriş Sağlanmıştır.

Güvenlik kameraları :

Kasabamızın güvenliği ve kontrolu için giriş ve çıkış yolları ile kasaba içi hassas noktalara güvenlik kameraları yerleştirilerek bu yerler gece ve gündüz 24 saat izlenmeye alınmıştır. Ayrıca Belediyemiz internet sitesindende bu kameralarla Kasabamızın izlenmesi sağlanmıştır. (İnternetten izleme yapabilmek için, İnternet Explorer tarayıcısından Belediyemize ait www.nar.bel.tr  sitesinin açılması ve orada gösterilen aktivex sin bilgisayarınıza yüklenmesi gerekmektedir.)

Kablosuz anons sistemi :

Belediyemizin eski olan ve ihtiyacı karşılamayan anons sistemi , kablosuz olarak yenilenmiş ve 70 adet hoparlör bağlanarak Kasabamızın her yerine sesin ulaşması sağlanmıştır.

Tarımsal saatlik sulama sistemi :

Kasabamızda her sene büyük bir sorun olan tarımsal sulama işi, saatlik ücretli sulama sistemine geçilerek çözülmüştür. Sulu bahçesi olan vatandaşlarımız meravların kontrolünde bahçelerini sulamakta ve suladığı süreye görede ücretini ödemektedirler. Bu konuda halkımızın memnuniyeti sağlanmıştır.

Cevizlerin korunması :

Kasabamız tarım arazileri ve cevizler bekçilerce korunarak,ceviz hırsızlığı önlenmiş, halkımızın mal emniyeti ve can güvenliği sağlanarak korku ve kaygıları giderilmiş ve rahat bir şekilde cevizlerini toplamaları sağlanmıştır. bu konudada vatandaşlarımızın büyük bir memuniyeti  vardır.

Personel devam kontrol sistemi :

Belediyemiz personellerinin mesaiye geliş ve gidişlerini kontrol etmek amacı ile parmak izi okuma cihazı alınmış ve Belediye girişine monte edilmiştir.

Belediyemiz internet sitesi :

Kasabamızın tanıtılması ve Belediye çalışmaları hakkında vatandaşlarımızın bilgi edinmeleri amacı  ile Belediyemize ait internet sitesi kurulmuştur. İnternet sitemize www.nar.bel.tradresinden giriş yapılabilir.

Yaya yollarının yapımı :

Adnan Menderes Bulvarındaki toprak kaldırımlar yaya yolu olarak düzenlenmiş,kaldırımlara ve orta refüjlere renkli kilitli taş döşenerek vatandaşlarımıza yürüyüş yolu sağlanmıştır.

Mahalle aralarına kilitli taş döşenmesi :

Bozuk olan mahalle yollarına ve sokak aralarına kilitli taş döşenmiştir.

Yeni yükleyici alımı :

Belediyemize ait eski yükleyiciler ekonomik ömrünü doldurduğundan sık sık arızalanmakta ve tamirleri nedeniyle Belediyeye maddi açıdan büyük külfet getirmekte idi. Bu nedenle yeni bir yükleyici alınarak hizmete konulmuştur.

Cenaze yıkama aracı alımı :

Halkımızın cenazelerinin yıkanması için komşu belediyelerden yıkama aracı istenilmekte idi.Bu ihtiyacımızı karşılamak amacı ile Belediyemize morglu modern bir cenaze yıkama aracı alınmış ve halkımızın hizmetine sunulmuştur.

SAAT
TAKVİM
MEZARLIK ZİYARETİ
DUYURULAR